Si pripravljena na novo poglavje?

Ti, jaz in vsak od nas nosi svojo zgodbo, ki je edinstvena, zanimiva in v določenih obdobjih težka. Česar pa se marsikdo ne zaveda je, da imamo na vsaki točki možnost izbire in moč, da spremenimo potek našega življenja.

 Ko se odločamo za spremembo življenjskega sloga, vemo, da nas ne čaka lahka pot. Navade, ki smo jih izoblikovali tekom življenja, so vpete v nas in jih ne moremo spremeniti iz danes na jutri. Zagotovo iz izkušenj veš, da je potreben čas, vztrajnost, motivacija in ne nazadnje tudi znanje, da zase izbiramo optimalne možnosti za dobro psiho-fizično počutje. Vse to pa se dogaja skozi proces, ki je vse prej kot ravna linija.. vreden vsakega truda❗️In prav ta proces sem želela ponazoriti s to (meni zelo pomembno🥰) ikono, ki stoji poleg mojega imena.

Vse se začne z dvema polkrogoma, ki ponazarjata obliko črke S, začetnico mojega imena. Polkroga sta zamaknjena in vsak predstavlja svojo polovico, svojo zgodbo:
 
💧Zgornja, leva stran v sebi nosi kapljico, ki označuje tisti del procesa, ki ni enostaven, je težak in zaradi katerega marsikdo obupa. Označuje trud, odrekanje, red, disciplino, strah pred neuspehom, napake, ponovne poizkuse, solze in ne nazadnje tudi (»taprave«) treninge.
 
☀️Desna stran pa v sebi skriva sonce in sončne žarke. Razkazuje tisti del, kjer v procesu uživamo, izboljšujemo svoje počutje, zdravje in odnos do sebe. Uživamo v aktivnosti, vidimo rezultate, pridobimo samozavest ter smo bolj produktivni in uspešni. Zavedati se začnemo, da smo mi kreatorji naše resničnosti in posledično pridobimo nadzor nad svojim življenjem.
⚪️Na koncu se polkroga združita, tvorita celoto in pišeta skupno zgodbo. Včasih prevlada kapljica, včasih sonce ampak v nas vedno ostane zaupanje, da je vredno in da bomo zmogli, saj znamo ohranjati njuno ravnotežje ⚖️
 
🙌🏻Zagotavljam ti, da je proces in iskanje ravnotežja veliko lažje in manj obremenjujoče, če imaš poleg sebe osebo, ki te vodi. Osebo, ki te podpira, motivira in ti stoji ob strani. Te opremi z vsemi potrebnimi informacijami in ti preda znanje, da lahko delaš pravi izbire zase.